Što govore korisnici o ProstaAKTIVU Forte Plus

Josip

Odjednom sam u sjemenu opazio krv. Također mi se događalo da mi urin zastaje i da ne mogu normalno urinirati kada to želim. Otišao sam do liječnika i on je utvrdio da imam povećanu i zadebljanu prostatu. Kako nisam dobio nikakvu terapiju i tablete nego samo kontrole i testiranja tako sam samoinicijativno na internetu naručio ProstaAktiv Forte Plus. Javiti ću rezultate!

Nemam problema s prostatom ali mi se događa da kada popijem kavu da odlazim na toalet puno češće nego ranije. Kako sam pročitao da ovaj dodatak prehrani može pomoći naručio sam ga i koristim ga već nekoliko dana te moram priznati da mi se stanje poboljšalo, ne skroz ali sam zadovoljan. Vidjeti ćemo kroz nekoliko mjeseci..

Marko

Petar

S navršenih 50 godina počeli su problemi s prostatom. Stanje je iz dana u dan bilo sve lošije. Stalno me nenadano tjeralo na uriniranje što je utjecalo na moje intenzivno bavljenje sportom. Bio sam prisiljen djelovati. Počeo sam uzimati dodatak prehrani  ProstaAKTIV Forte Plus što je bio ogroman korak do normalizacije stanja moje prostate.

Djeluje, drugo nije važno!

Boris

Probajte i vi! Nećete požaliti.

ProstaAKTIV Forte Plus

 

To je jedinstveni dodatak prehrani koji pomaže u održavanju normalne veličine prostate i krijepi njeno zdravlje. Proizvod sadrži 60 kapsula. Preporučeni dnevni unos: dvije do četiri (2-4) kapsule.

       SIGURNA KUPNJA
              
Vaša kupnja i podatci su sigurni
    EKSPRES DOSTAVA
               Proizvodi su na vašoj adresi u roku 48 sati.

       SIGURNA KUPNJA
              
Vaša kupnja i podatci su sigurni
    EKSPRES DOSTAVA
               Proizvodi su na vašoj adresi u roku 48 sati.

  PRIRODNI SASTOJCI

   ZA VIŠE ENERGIJE

      ZA SNAGU MOZGA

     ZA VEĆU SPOLNU MOĆ

Ginko Ginseng kapsule

 

39.68€
Cijena u kunama: 299 KN

+ BESPLATNA DOSTAVA 

POKLON: Kod kupnje dobivate i besplatnu knjižicu TA PROSTATA

Ginko Ginseng kapsule

 

52.96€
Cijena u kunama: 399 KN

+ BESPLATNA DOSTAVA 

POKLON: Kod kupnje dobivate i besplatnu knjižicu TA PROSTATA

Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem, sa PayPal-om ili s kreditnom karticom (preko sustava PayPal).

ČESTA PITANJA

 

Važnu ulogu igra zdrava i raznolika prehrana s naglaskom na puno vrijednoj biljnoj prehrani. Najviše što svaki korisnik može učiniti jest to da pokuša s uvođenjem zdravih navika kao što je uzimanje dovoljnih količina vode, povećan unos voća i povrća, više kretanja i prestanak pušenja.  S promjenama počnite odmah i budite strpljivi te ustrajte na njima. S vremenom će vam te navike prijeći u rutinu i više vam neće zadavati glavobolje.

Ako k svemu tome dodate još i uzimanje dopune prehrani ProstaAKTIV Forte Plus napravili ste veliki korak naprijed na putu do zdravlja! 

S godinama dolazi do brojnih promjena  – povećava se umor i iscrpljenost organizma, smanjuje se razina energije i mišićna snaga. Većina tih promjena je posljedica slabije apsorpcije vitamina i minerala iz hrane. Danas ne primamo dovoljne količine vitamina i minerala prije svega zbog načina obrade voća i povrća. Radi agresivne industrijske obrade današnje voće i povrće su osiromašeni s hranjivim sastojcima koje treba ljudski organizam. Posljedice se pokazuju u sve većem umoru, slabom imunološkom sustavu i slabom raspoloženju.
Sastojke koje ne uzimamo dovoljno iz hrane možemo nadomjestiti s dopunom prehrani ProstaAKTIV Forte Plus i tako sebi omogućiti dovoljne količine potrebnih sastojaka za zdravu prostatu.

Među glavnim uzročnicima koji povećavaju rizik za nastanak raka prostate su meso i prerađeni mesni te mliječni proizvodi.  Nadalje, istraživanja su pokazala da neka zanimanja imaju veći rizik za nastanak raka prostate kao što su kemičari, poljoprivrednici, vatrogasci i svi koji u svojem poslu imaju doticaj s različitim kemikalijama, toksinima ili teškim metalima. Rizik povećavaju i prekomjerna tjelesna težina, rasa, spolne bolesti, pušenje te prema nekim istraživanjima i obavljen zahvat vazektomije.  


Zato jer svatko od nas želi živjeti i imati ispunjen život (bez obzira na starost i tjelesnu pripremljenost) potrebno je pravovremeno djelovati! U tu svrhu preporučujemo preventivno uzimanje lako probavljivih kapsula ProstaAktiv Forte Plus za muškarce u svim dobnim skupinama.  

Dnevni unos dopune prehrani ProstaAktiv Forte Plus preporučujemo:
-    Svima koji imaju probleme s uriniranjem.
-    Starijim osobama koji doživljavaju promjene u kostima (osteoporoza).
-    Svima koji se bave bilo kojoj vrstom tjelesne aktivnosti.
-    Svima koji imaju oslabljen imunološki sustav i onima koji su često bolesni.
-    Korisnicima koji dnevno doživljavaju stres.
-    Svim muškarcima bez energije.

Za bolji osjećaj, više energije te zdravu prostatu preporučujemo da kapsule uzimate redovno, jednu do dvije (1-2) kapsule ujutro i jednu do dvije (1-2) kapsule navečer ovisno od tjelesne težine korisnika. Preporučen dnevni unos su dvije do četiri (2-4) kapsule koje se uzimaju s vodom.

UPOZORENJE: Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. ProstaAKTIV FortePlus nije nadomjestak za zdrav životni stil i uravnoteženu, zdravu te raznovrsnu prehranu. Dotični dodatak prehrani nije lijek i ne služi za postavljanje dijagnoza liječenja, terapije ili sprečavanje raznih bolesti. Nije namijenjen mlađima od 18 godina. Prodavač ne preuzima odgovornost za štetne posljedice koje mogu nastati zbog nepoštovanja uputa i neprimjerene uporabe.

Odgovor je movember – spoj engleskih riječi moustache (brkovi) i november (mjesec). To je događaj kojim se svake godine obilježava povećavanje svijesti o zdravstvenim problemima muškaraca od kojih su najčešće one s prostatom. To je onaj isti mjesec u kojem se puno muškaraca ne brije jer pokušavaju na taj način podići svijest o važnosti preventive u vezi brige za prostatu. Ako u studenom (novembru) pustite brkove ili ne to uopće nije važno, važno je da se pravovremeno pobrinete za zdravlje prostate. Kod toga vam pomaže ProstaAKTIV Forte Plus. Ako se suočavate s ozbiljnim problemima tada preporučujemo posjet liječniku.

Kontakt


091 629 9000


info@prostaaktiv.net

Upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na naše e-novosti.

 

Copyright © Cvet Narave 2018. Sva prava zadržana.