Cijene proizvoda
Sve cijene proizvoda objavljene na prostaaktiv-forte.net su označene u valutama EUR i KN. Nismo obveznici PDV-a. Cijene vrijede za jedan (1) komad osim ako nije drugačije navedeno. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavjesti, kod kupnje vrijede cijene objavljene prilikom davanja narudžbe. To ne vrijedi u slučaju da je kod proizvoda navedena pogrešna cijena. U tom slučaju zadržavamo pravo storniranja narudžbe. Slike su simbolične i ne odražavaju u cijelosti stvarno stanje.  

Podatci o troškovima možebitne dostave i drugih troškova na raspolaganju su kupcu prilikom davanja narudžbe. 

Način plaćanja
Na internetskoj stranici prostaaktiv-forte.net naručene proizvode možete platiti prilikom pouzeća gdje iznos kupnje plaćate kuriru dostavne službe.  

Način dostave
Dostava robe obavlja se u najkraćem mogućem vremenu. Za proizvode na zalihi predviđen rok dobave je 1-2 dana. Narudžbe zaprimljene do 15.00 sati u pravilu šaljemo isti dan. Dostava se obavlja u dogovorenom roku preko kurirske službe. Prodavač ne snosi odgovornost za moguće pogreške od strane dostavljača.

Korisnik je upoznat s svim informacijama glede prava od odustajanja prije svega uvjeta i načina izvršenja samog prava. Upoznat je s svim potrebnim informacijama u smislu mjesta gdje se korisnik može obratiti u slučaju pritužbi i informacija o garancijama, reklamacijama i drugih podataka.


Trošak dostave
Dostava je besplatna.

Oštećenja pri transportu
Kupac je kod preuzimanja pošiljke dužan pregledati njezin sadržaj. U slučaju fizičkih oštećenja npr. da se vide vidljivi znakovi otvaranja pošiljke prije isporuke, kupac je dužan cijelu pošiljku (paket, zaštitnu ambalažu i proizvod) reklamirati kod prodavača (obavijest pošaljite na našu e-mail adresu ili nas nazovite) kako bi prodavač mogao to proslijediti dostavljaču (DPD) koji je dužan riješiti reklamaciju na svoj trošak ako mu se dokaže odgovornost.